Over Ons – PROJECT38

Ivan in Mirror Room

Ivan Setta

Founder

Een van de grootste bezwaren die bedrijven hebben tegen het werken met bureaus is – ‘Als je weet hoe je dit moet doen, waarom doe je het dan niet zelf?

Dat doen we.

Ivan Setta is de oprichter van PROJECT38. Daarnaast heeft hij een online trainingsbedrijf die (startende) ondernemers helpt met het winstgevend adverteren op platformen zoals Google, Facebook en Linkedin. Met grote focus op E-commerce en service gebaseerde bedrijven. Gratis Facebook groep. In zijn vrije tijd beheert hij de Facebook groep van de Centrale Examencommissie / Middenjury (+5.000 leden) en helpt hij zo leerlingen aan hun middelbaar diploma.

Ivan runt zelf twee E-commerce brands and “practices what he preaches”. Met meer dan €3 miljoen aan advertentiekosten de afgelopen drie jaar voor zowel klanten als zijn eigen brands, gelooft hij de code gekraakt te hebben.

“On-Boarding duurt 60 minuten bij ons en er zijn geen kosten aan verbonden. Simpelweg omdat wij zo efficiënt en snel mogelijk uw campagne online willen krijgen.” – Ivan Setta


FOLLOW ME

Facebook Advertenties

Responsieve Websites

Influencer Marketing

Contentcreatie